Taking too long? Close loading screen.

Serviceavtale

Den serviceavtalen passer best for bloggere og mindre firmaer

Wordpress serviceavtale

sikrer deg mot tap av viktige filer på databasen og nedetid på nettsiden på en organisert og profesjonell måte
Hvor god kontroll har du over sikkerheten på nettsiden din?
Foretar du sikkerhetskopiering og lagrer de f.eks. på en annen server?
Hvis ikke risikerer du at alt blir borte hvis noe skulle skje med nettsiden. Skremmer det deg?
Det er bedre å føle seg trykk enn usikker!
Sørg for kontinuerlig overvåkning, sikring og oppdatering av nettsiden din.

Hver uke foretar jeg nødvendige oppdateringer av Wordpress plugins/templates og gjør korreksjoner der det trengs for at nettstedet ditt alltid skal fungere utmerket! Etter ferske oppdateringer foretar jeg en full sikkerhetskopiering og Wordpress backup av hele nettsiden og databasen din. 

Serviceavtalen inneholder

1. Wordpress oppdatering

Oppdateringer av plugins og template. Wordpress er enkelt å installere, men trenger vedlikehold og oppdateringer. Med Wordpress oppdaterings-tjenesten vil nettsiden alltid være oppdatert med alle de nyeste funksjonene. Oppdateringer bidrar også til å utelukke sikkerhetshull. Ukentlige oppdateringer av webløsning, plugins og innhold. Hver uke sjekker jeg nettsiden for oppdateringer og installerer dem for deg. 

2. Wordpress sikkerhet

Sikring av nettsiden. Wordpress er den mes populære og oftes brukte plattformen. Den støtter alle typer nettsider, fra en enkel blogg til en fullverdig forretnings nettside. Opptil 25% av alle globale nettsider bruker WordPress. Som et resultat av denne populariteten har hackere og spammere tatt stor interesse i å bryte sikkerheten til WordPress-opererte nettsteder.

WordPress Security gir den beste beskyttelsen av nettsiden din. Skanning av nettsiden skjer hvert minutt. Hvis noe skulle gå galt, får jeg umiddelbart beskjed om det og fikser problemet før du eller noen av dine besøkende oppdager det.

3. Sikkerhetskopiering

Sikkerhetskopiering er forsikringen for nettsiden din. I nødstilfeller gjenopprettes kopiene fra WordPress backups for å fikse skadene som har oppstått. Er du godt forsikret i nødstilfeller? Eller har du allerede endt med å lete desperat etter løsning når hele nettsiden din plutselig viser blank?

Backup hver uke

Alle WordPress Backups blir lagret på min server i et høyt sikkerhets database. Derfor kommer absolutt ingenting til å skje med kopiene av sikkerhetskopiering og du kan alltid gjenopprette den nyeste versjonen av nettsiden.

Hver uke foretar jeg sikkerhetskopiering av hele nettsiden – inkludert WordPress, template, pluginer, artikler, bilder osv. De siste fire Backups blir lagret. Du kan gjenopprette all data opp til en måned tilbake i tid. De siste fire Backups blir lagret.

Gjenoppretting av nettsiden

Hvis du skulle trenge å gjenopprette en av dine WordPress Backups, kan jeg gjøre dette for deg. Restaureringen som vanligvis forekommer etter gjenopprettelsen koster kr. 980,- pr. time eksklusivt mva.
Serviceavtale
for nettsider i Wordpress
med avtaleperiode: 
6 måneder, 12 måneder (1 mnd. gratis)
kr450 pr. mnd.
Copyright © 2020 - Digitalhjelp
Alle priser er oppgitt eks. mva
Personvernerklæring