Taking too long? Close loading screen.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen forteller om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Informasjonskapsler
Jeg benytter meg av informasjonskapsler (cookies) for at nettsiden skal kunne fungere optimalt. Informasjonskapsler er små tekstfiler som blir lagret på enheten din når du besøker siden. Disse registrerer IP-adresse, hvor lenge besøkende er på siden, hva de klikker på og hvilken enhet de bruker, samt gir oss en oversikt over hvor mange besøkende siden har. Ønsker du ikke lagring av cookies kan du følge anvisningene her for å skru de av i nettleseren din: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/.

Informasjonskapsler fra følgende tredjepartsleverandører benyttes på nettsiden:

WordPress - Informasjonskapsler som er nødvendige for at nettsiden skal fungere normalt. Les mer.

Google Analytics - Bruker informasjonskapsler for å analysere bruk av hjemmesiden. Les mer.

Personopplysninger
Jeg samler inn informasjon som navn, telefon og e-postadresse for å kunne gi deg nødvendig informasjon, samt for å opprette og vedlikeholde et kundeforhold. Informasjonen innhentes gjennom kontaktskjema og chatfunksjon på nettsidene og blir lagret i min CRM-løsning. Informasjonen blir lagret så lenge kundeforholdet vedvarer.


Dine rettigheter
Du har rett til innsyn i personopplysninger som innhentes om deg, samt at du har rett til å be om at disse blir endret dersom de viser seg å være uriktige eller ufullstendige. Videre har du rett til å kreve at personopplysninger om deg blir slettet, med mindre det foreligger et særskilt lovgrunnlag for fortsatt behandling av personopplysningene. Det er frivillig å gi fra seg personopplysninger, og et samtykke til behandling av personopplysninger kan alltid trekkes tilbake.

Kontaktinformasjon
Om du skulle ha spørsmål, ønske innsyn, endring eller sletting av dine personopplysninger kan du ta kontakt på e-post: hei@digitalhjelp.no
Copyright © 2020 - Digitalhjelp
Personvernerklæring