Hvilke opplysninger samler vi inn og hvorfor?

Ved å besøke nettsiden godtar du at det registreres anonyme besøksopplysninger om deg. Din IP-adresse blir anonymt registrert i våre besøksstatistikker. Statistikken benytter jeg til å analysere bruken av nettsiden og for å bedre kvaliteten på innholdet.

Når du besøker nettsiden blir det ikke registrert personopplysninger om deg, med mindre du selv aktivt legger inn opplysningene. Personopplysninger vil først bli registrert når du sender inn en bestilling eller benytter mitt kontaktskjema. Jeg samler inn opplysningene for å kunne oppfylle mine forpliktelser som leverandør .

Jeg er opptatt av at opplysningene behandles i henhold til enhver tid gjeldende regelverk. Digitalhjelp behandler personopplysninger i henhold til kravene i personopplysningsloven.

Lagring av opplysninger og dine rettigheter

Dersom du ønsker innsyn i hvilke personopplysninger vi har lagret eller ønsker å trekke ditt samtykke til å lagre av personopplysninger kan du ta kontakt med oss.

Personopplysninger deles kun med tredjepart i de tilfeller hvor det er nødvendig. Databehandlerne utfører ulike oppgaver for at vi skal kunne levere våre tjenester. Det inngås strenge avtaler med hver enkelt databehandler for å sørge for at informasjonssikkerheten ivaretas.

Informasjonskapsler (cookies)

Når du besøker nettsiden registreres din IP-adresse i mine statistikker. Jeg benytter meg av informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen.

Statistikken benytter jeg til å analysere bruken av nettsiden og for å bedre kvaliteten på innholdet. JEg registrerer opplysninger om hvilke sider du besøker, kategorier og søk samt hvor lenge du har vært på siden. Ønsker du ikke å bli registrert av våre analyseverktøy, kan du reservere deg fra dette ved å gå inn på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Informasjonskapslene (cookies) som lagres på din enhet sørger for at tidligere atferd blir husket. Informasjonskapslene innebærer ingen sikkerhetsrisiko, funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg. Dersom du slår av cookies risikerer du at enkelte funksjoner ikke lengre fungerer. For mer informasjon om hvordan du slår av bruk av informasjonskapsler (cookies), se Nettvett.no.

Rettigheter og ansvar

Digitalhjelp har alle rettigheter til dette nettstedet og innholdet som publiseres her. Innhold, utforming og data på nettstedet er beskyttet etter åndsverkloven og annen lovgivning. Innholdet kan ikke endres, reproduseres, offentliggjøres, distribueres eller for øvrig anvendes for offentlige eller kommersielle forhold uten tillatelse.

Jeg forbeholder meg retten til å endre innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innholdet uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.

Nettsiden kan inneholde linker til relevante kilder for opplysninger. Jeg fraskriver meg fra alt ansvar for innholdet på nettsider det pekes til, eller produkter og tjenester som selges der, herunder evt. brudd på personvernlovgivning eller andre brudd på norsk lov.

Sikkerhet

Jeg forplikter oss til å holde din informasjon sikker, for å forhindre uautorisert tilgang eller lekkasje. Jeg benytter meg av elektroniske og fysiske rutiner for å sikre informasjonen vi tilegner oss gjennom nettsiden.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, ønsker innsyn i hvilke opplysninger jeg har registrert eller ønsker data slettet?

Ta kontakt med meg.

Digitalhjelp v/Jarle André Ødegaard
Jan Baalsruds Plass 3
1410 Kolbotn